<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d520795760260238764\x26blogName\x3dBRAND+NEW+ME\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sazlinashaza.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sazlinashaza.blogspot.com/\x26vt\x3d3928150170206351722', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Welcome to sazlinashaza.blogspot.com
Wednesday, 12 October 2011Y
reactivated facebook

Salaam,the peace upon you,ok talks about facebook,there a lots of yawning.guffawing about facebook lately..I am sure some of you did.I start to be a facebook fellow again.I just want to re-connected to my friend out there which I don't have their contact number,spread worldwide though.After about half year deactivated it,I joined it just now.For me,(still to be liken)what I found is the new fb is like nothing..looks dull and sullen,the improvement is like retreat.I don't know,maybe fb is begin to falls their influence such as myspace,tagged,friendster n etc.plummeted down,I am sure next generation will create the latest and newest social networking..It may be more progressive,hence accordance with the times..

"I wish to make my own business with a thing related to social networking"
.♥Pride Nana♥
http://www.emocutez.com
Subscribe RSS Feed ReTweet Add to Technorati
0 idea yang terkumpol | muntahkan idea di sini...
heart blue w/ glitter 16:40

Tudung

talks about hijab..I am sure you will imagine about Muslim peers..Herm,ok cakap melayu la,still confuse ngan etika bertudung nih,sebab terlalu banyak benda agama yang kita tak tahu..Masalahnya cmni,kita ada tengok sekarang nih pesen bertudung kan?I am sure you did!tak kira shawl ker tudung ker..suma banyak kat pasar sekarang nih.Yang menjadi masalahnya sekarang ialah masa nih tentang scarf yang berbonggol.Alahai nampak cantek jer tudung kalo pakai scarf yang berbonggol nih,terletak jer kan?da kiter seronok tengok orang pakai nih (ada pasang niat nak beli) adalah Hamba Allah yang attach kat facebook pasal pengharaman benda ini..Browse punyer browse,banyak sungguh pendapat tentang bonggol nih,,ada yang cakap harus,ada yang ckap haram..ada yang cakap bergantung pada niat..as action,So far,kiter tak pakai sebab takut perkara tu jadi subahah nanti..tak pasal dapat dosa.. Kiter tak tahu sangat benda nih,so better elakkan jer lah..kalo benda nih xberdosa pun xdapat apapa,kalo benda nih betol2 mendatangkan dosa ,atleast terhindar la kiter dari dosa nih kan.. nih hadith yang Hamba Allah tuh tagged kat kiter,thanks guy..



P/s:pernah dengar teman 2 cakap kalo berguru dengan buku ibarat berguru dengan syaitan..wallahualam..
♥Pride Nana♥
http://www.emocutez.com
Subscribe RSS Feed ReTweet Add to Technorati
0 idea yang terkumpol | muntahkan idea di sini...
heart blue w/ glitter 15:59